19-10-2012

The More The Mary 1-year Anniversary Tour!


 


The More The Mary treedt zaterdag 27 oktober op in Huiskamerrestaurant Indigo in Schipluiden.
Vanaf 21.00 uur ben je welkom voor het concert, maar daarvoor kun je daar heerlijk eten.
Voor reserveringen: www.indigo-uiteten.nl

The More The Mary viert haart eerste verjaardag! Er komt een huiskamertour aan begin 2013 en we kunnen ook bij jou langskomen!
 
 
(More) News! 
The More The Mary Nieuwsbrief #1
 
The More The Mary heeft een leuk jaar eerste jaar achter de rug. We hebben ons programma Tom Waits in a New Coat of Paint gespeeld in intieme huiskamers, prachtige zomertuinen en sfeervolle restaurants. Dit - en andere leuke dingen die wij binnenkort gaan doen - willen wij jullie graag laten weten via deze nieuwsbrief. Bedankt voor jullie mooie berichten in ons gastenboek en bedankt voor het luisteren naar onze concerten! 
 
Groeten van 
Katja & Esther
 
The More The Mary 1-year Anniversary Tour 
In jouw huiskamer!
Begin 2013 vieren we ons 1-jarige bestaan als duo, het wordt een feestje!
In de kader van ons 1-Year Anniversary Tour komen we graag optreden in jouw huiskamer of op jouw speciale locatie. Een intiem concert in de donkere maanden van het jaar. 
** Hosts gezocht!! **
Wil je met ons meevieren? Een concert van ons met het programma Tom Waits in a New Coat of Paint in jouw huiskamer, lijkt je dat wat? Kijk dan hier voor meer informatie of neem contact op via email: mail@themorethemary.nl 
Alvast een voorproefje? 
Luister naar deze leuke clips op YouTube:
 
Openbaar optreden  in Schipluiden Zaterdag 27 Oktober
Huiskamerrestaurant Indigo, Singel 6, Schipluiden. Tel. 015 3805787
Het concert begint om 21.00 uur. Wil je van tevoren lekker eten in het huiskamerrestaurant, dan kun je daarvoor reserveren via bovenstaand telefoonnummer. Welkom! 
 
 
Kijk ook op: www.themorethemary.nl
 
Wens jij geen informatie meer per mail te ontvangen van ons kun jij dit kenbaar maken door een mailtje te sturen naar mail@themorethemary.nl